Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                     Vicces SMS-ek                          

>Ha a jobb lábad a Karácsony, a bal lábad pedig Szilveszter, akkor meglátogatlak a két ünnep között!<:D

1. Az ön mobiltelefonja megsértette a Magyar Honvédelem tilos frekvenciáját! A probléma elhárítása érdekében azonnal hívja a Technikai ügyeletet: 70/2467606

2. A Magyar Sakkszövetség örömmel értesíti, hogy megtalálta önben a kabalafiguráját! Nem...Nem... Ön nem a király! Ön a sötét paraszt!

3. Kicsiny orrlyukam hamvas tartalmából parányi gombócot formálok s hajítom felét, mire Te kétségbeesetten üvöltöd: hagyj, elég! A hátsómat fordítom feléd!

4. A legújabb amerikai felmérések szerint azok a férfiak, akik gyengék a szexben, jobb kézben tartják a mobiltelefont, mikor ezt az sms-t olvassák!!!

5. Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb... a mobiltelefon.

6. Bocsánat, de egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni. És ez nem a Te napod!

7. Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a tied?

8. A Pannon GSM legújabb szolgáltatása: ha Ön rendelkezik vibrációs akkumulátorral ellátott telefonnal, dugja a seggébe, és mi percenként hívjuk!

9. Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok, fonják át a nyakad fehér női combok. Boruljon a szemedre a puha pina bőre, és hiányzó hajadat pótolja a szőre!

10. Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek, csupasz testemen akartalak érezni. Hol voltál te hülye pizsama?

11. Szeretlek, mert drága vagy nekem, szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd. Te vagy a kedvenc cipőm!

12. Tudom, rosszul fog esni, amit most írok. Hidd el, nekem sem könnyű, de valakitől végre meg kell tudnod az igazságot... A Mikulás nem létezik!!!

13. Kotyogó klotyó felé totyog a lotyó, de már késő, mert a kotyogó gatyából potyog a motyó.

14. Simogatsz, becézel, érzem már lábam közt az elöntő nedvességet. Lassan a hátamra fektetsz, és gyengéden leöltöztetsz. Hurrá! Új pelenkát kapok!

15. A szex perc, melyben kiegyenesedett, megmerevedett szervedet egy csecses egyedbe vezeted be, emellett kezedbe mellet veszel, s feneked fel-le emelgeted.

16. Itt állok előtted, combjaid lágy ölére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád!

17. A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége gratulál Önnek abból az alkalomból, hogy Ön az egyetlen, aki szájrátétellel tudja gyógyítani a fitymaszűkületet!

18. A szánkó lerobbant, a rénszarvasok itt hagytak! A bokám kibicsaklott, a krampuszok kurváznak... Az idén már nem megyek sehová! Üdv: Mikulás

19. Ez egy agyfelfrissítő program...Keres...Keres...Keres...Hiába! Az agyat nem találom. Eljárás befejezve!

20. Nincs olyan karom, mint Arnoldnak, nincs olyan szemem, mint Brad Pittnek, nincs olyan hasizmom, mint Mel Gibsonnak, de úgy nyalok, mint Lassie!

21. Hajad ritka, az is deres, végbeled meg aranyeres. Segged fagyott, faszod béna, olyan, mint egy rohadt répa: nem is jó az többé másra, esetleg csak hugyozásra!

22. Laza vagyok, szétesem, kezemben a GSM. Ágyban fekszem meztelen, gyalulnék én rendesen. Ha Te is akarsz énvelem, hívjál fel a telcsimen!

23. Az ön horoszkópja a következő napokra: rengeteg dicséretet kap munkatársaitól, virágözön árasztja el. Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen!

24. Rég hallottam rólad, te szép magyartarka, ápoljon le téged egy nagy bika farka! Sajgó segged likát hűsítsd hideg jéggel, és ha nem volt elég, kúratsd magad széjjel!!!

25. A farok definíciói: 1-10 évig vízmű, 11-20 évig hajtómű, 21-30 évig erőmű, 31-40 évig remekmű, 41-50 évig életmű, 51-70 évig emlékmű, 70-től bőrdíszmű.

26. Élj úgy, hogyha lepereg előtted életed filmje, nehezen tudd eldönteni, hogy kaland- vagy pornófilmet láttál!

27. Először finoman behatolok abba a nedves kis résbe, majd vadul dolgozom rajta, végül elmegyek. Így szerellek meg, te átkozott vízakna!

28. Vágytam rád, kívántalak, levetkőztem és izzadni akartam alattad órákig, szenvedni, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva, te dög szauna!

29. Kérlek, mostantól ne telefonálj, ne írj, ne keress! Énekelni tanulok. Király kell az országnak!

30. Ha egy traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

!31. A szerelem olyan, mintha behugyoztál volna a gatyádba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a meleget!

32. Felmentem hozzá. Győzködött. Azt mondta, nem fog fájni. Meggyőzött. Elővette és félrehúzta a bugyimat. Oh, te fájdalmas tetanusz!

33. A dohányzás 7 perccel rövidíti meg minden ember életét, a szex 15 perccel hosszabbítja. Üzenjük minden dohányosnak: KÚRJATOK AZ ÉLETETEKÉRT!

34. Mi a nő 4 kedvenc állata? Egy Jaguár a garázsban, egy Bika az ágyban, Ezüstróka a nyakban, és egy Marha, aki mindezt megveszi!

35. Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc, és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek... De rólam elég ennyi, Te hogy vagy?

36. Szia! Úgy gondoltam, szülinapodra veszek neked egy lovat. Persze csak részletre. Először egy... LÓFASZT!

37. A legjobb TV a nő! Elől van két gomb, hátul a hangszóró, középen a képernyő. Havonta színes adás is van, és ha netán elmarad, akkor valaki baszogatta a készüléket!

38. A Guiness Rekordok Könyve szerint az Ön talpa a legkisebb sakktábla a világon. Mert azon csak egy paraszt fér el!

39. Imádom, ha te vagy felül, így meleget érzek belül. Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek - ugye nem dőlsz be a viccnek? Ez nem is lenne uncsi, de sajnos ez egy pulcsi!

!!!!40. Élvezem ajkaid gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll, mert én vagyok a szívószál!

!!!!41. Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ! Próbálj okos képet vágni! Ááá, mindegy, hagyjuk...

!!!!42. Fogadd meg, barátom kedves szavaimat! Ne tartsd féken soha perverz vágyaidat. Kefélj agresszívan, sőt néha légy durva, fertőzzön meg téged is egy vérbajos kurva!

!!!!43. Minden rendes férfi a barátnőjével van, vagy egy útszéli nővel kefél, de te amilyen buzi vagy, most is csak a telefonod nyomkodod!

44. Mára megváltoztak a -val, -vel hasonulási szabályok. Régebben így tanultuk: legénnyel, lánnyal. Ma viszont így mondjuk: legénnyal, lánnyel!

45. Csöpi fogja Öcsi pöcsét, Öcsi fogja Csöpi csöcsét. Kemény volt a Csöpi csöcse, felállt tőle Öcsi pöcse!

!!!46. Amikor meglátod barna és fekszik. De ha izgatod, feláll... de én félnék a barna medvétől!

!!!47. Mosolyogj, ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz!

!!!48. Hiányod mindig megvisel, nélküled lenni szörnyű érzés. Percekig csak ülök és azon gondolkodom, hogy ki vette el a WC papírt!

49. Az öngyilkosság egyetlen társadalmilag elfogadott formája, ha halálra szeretkezed magad! Úgyhogy ha eleged van a világból, csak szólj, és én szívesen segítek!

50. Tegnap rád gondoltam fürdés előtt és elöntött a forróság! Utána vettem észre, hogy csak a meleg vizet engedtem meg!

!!!!51. Az élet minden napján emelkedik azoknak a száma, akik kinyalhatják a seggem! A mai naptól ÖN is hozzájuk tartozik!

!!!!52. Szerettem volna neked valami okosat, szépet, izgatót, szexiset küldeni, de sajnos nem férek
rá a kijelzőre!

53. Elvis király volt, meghalt. Jimmy király volt, meghalt. Most már egy kicsit kezdek én is félni!

54. Szia! Én vagyok az! Gyere ide, ahol vagyok! 10 perced van!

55. Hiába vagy bika, ha a felsőtested fika, hiába vagy tehetséges, ha a farkad nevetséges. Fonnyadt zacskód aszott, mert sok szaros pinát baszott!

56. Szeress úgy, ahogy én téged. Szeretkezz velem annyiszor, ahányszor kérlek. Olvaszd ki szívemet a jégből, sose lesz elegem a tőled kapott kéjből!

57. Mi az? Ki-be húzogatod egyre gyorsabban, egyre jobban, már valami fehér folyik ki a szádból és kiveszed a... fogkefédet!

!!!58. Én egy orgazmust okozó sms vagyok. Azért kerültem a készülékedre, hogy valami jó is történjen veled. Tudom, hogy élvezed, mert mosolyogsz!

!!!!59. Ez az expedíció 2000 évvel ezelőtt indult a Mars bolygóról, hogy megtalálja a világ legnagyobb marháját. Küldetés teljesítve!

60. Forróságtól izzadva vágyom rád, nyelvemen akarom érezni minden részed! Érezni, ahogy zuhanyként hűtöd lángoló testemet. Imádlak te édes csoki fagyi!

61. Ha egyedül érzed magad, nézd a holdat, milyen szépen ragyog, s gondolj arra, hogy én mindig melletted vagyok!

62. Szeretem az életet, mert az élet TE vagy, szeretlek TÉGED, mert az életem TE vagy!

63. Imádod édes testemet. Szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet! Vajon ki lehetek? Jhonny Walker

64. Szeretnék szeretni, szerelmet szerezni, szerelmes szívemet szívedhez szegezni!

65. A csók a szerelem beszéde. Kérlek, gyere ide, és beszélgess velem!

!!!!66. Önnek egy jó éjt puszis üzenete érkezett. Kérjük, hogy a cuppanás után hunyja be a szemét
és gondoljon az üzenet küldőjére!

!!!!67. Ma divatosak a kis autók és a kis mobilok! De eljön az az idő, amikor divat lesz a kis fasz is,
és akkor te nagy vagány leszel!

68. Még nem mondom meg a nevem. Meg kell várnom, míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!

69. Nagyon gyorsan le fogok merülni, ha hamarosan nem találkozunk!

70. Mi az élet? Szerelem! Mi a szerelem? Csók! Mi a csók? Gyere ide és megmutatom!

71. Tortarecept! 1/2 óra csók, 5 deka szerelem, 1 banán, 2 tojás, 1/2 óra keverés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab, 9 hónap nyugalom és 18 év ráfizetés!

!!!!!72. Hallom, amikor éjszaka besuhansz a szobámba, megérinted meztelen testemet, megkeresed a leggyengébb pontom, és elkezded szívni... Te kurva szúnyog!

73. Egész életem a tiéd volt, mindig veled voltam, de te kihasználtál és eldobtál. Na ki vagyok? Durex

74. Most a világon 630 millió ember alszik, 300 millió eszik, 122 millió szeretkezik, csak egy birka olvassa ezt az üzenetet!

!!!!75. Nézem a csillagokat, és téged látlak. Nézem a Napot, és téged látlak, nézem a világot, és téged látlak...Menj már arrébb, mert nem látok tőled semmit!

!!!76. Nélküled alszom el, de te vagy, ki reggel álmomból keltesz fel. Kívánlak! S már érzem illatod, s ajkaimon forró nedved édes ízét. Szeretlek, ó, kávé!

77. Ha a hülyeségtől ordítani lehetne, neked nem is kéne mobiltelefon!!!

!!!78. A pénz magában nem boldogít! A boldogsághoz szükség van házra, autóra, nőkre is!

79. Megérintettem. Olyan kemény volt és hatalmas. De erőt vettem magamon és nem kaptam be, hanem lehúzogattam a bőrt róla, majd szopogatni kezdtem az... őszibarackot!

80. Szia! Elég nagy a problémám. A helyzet kényes, mindenki haragszik rám. Oda költözhetnék hozzád pár napra? /Osama bin Laden/

81. A telefonoddal szórakozol ahelyett, hogy előre néznél?

82. Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban
érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Baileys!

83. Melyik a legdrogosabb rajzfilm? A Micimackó! Malacka parázik: bélyeg. Füles lassú: fű. Micimackó dülöngél: heroin. Tigris ugrál: speed. Egyértelmű: Róbertgida a dealer!

84. Holdvilágos éjszakákon elkerül az álom, holdvilágos éjszakákon teutánad vágyom. Eszembe jut mosolygásod, forró ölelésed, nem tudnálak én elfeledni soha-soha téged!

85. Mivel nagyon jó barátom vagy, úgy döntöttem kapsz tőlem újév alkalmából egy lovat. De mivel csóró vagyok, részletekben tudom kifizetni. Idén csak lófaszt kapsz. BÚÉK!

86. Járd az életed boldogan és vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában. Legyen kezedben mindig a söröd, nagymellű csajok nyalják a pöcsöd!

!!!!87. Ha betör hozzád egy dagadt, piros ruhás pacák és belerak téged egy nagy zsákba, ne ijedj meg, csak én szóltam a Télapónak, hogy Téged kérlek karácsonyra!

!!!88. Feledni téged lehetetlen csoda, mert akit szeretünk, nem feledjük soha. Egyet szeretnék: fogni a kezed, csókolni a szád, s így élni egy életen át!

89. Rád gondolok titokban, a szerelem tüze lángol arcomban. Szeretnélek látni, gondolatban veled szállni. Karodba belebújni, s a magánytól elbúcsúzni.

90. Szerelem: megszerezni, elviselni és megtartani egy olyan lelket, amely erősebb mindennél, s mégis oly gyenge, hogy éppoly szüksége van reám, mint nekem őreá.

91. A legfrissebb sajtóhírek szerint találtak egy terrorista nyulat, de nem tudják eldönteni, hogy ingyom-bingyom-e vagy tálib-e.

!!!!92. Nélküled az életem gyötrelem, nem viselem el, csak részegen!

93. Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon, fájása édes, hadd fájjon, hagyom. Ha balgaság, ha tévedés, legyen. Ha szerelem, KELLESZ NEKEM!

94. Mint szétrobbant kristálytükör, úgy szóródik szét a lelkünk, de majd egyesülünk, mert él a szerelmünk.

95. Jön egy manó, apró álmot hozó. Kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja. Bebújik melléd az ágyba, s füledbe súgja: „Jó éjt, te drága!"

96. Egy szó, mely mindent elsöpör, egy fiú, ki halálra gyötör. Egy szerelem, mely oly fájdalmas kincs, s amire mondhatom már, hogy nincs.

+++97. Ha a puszik vízcseppek, egy tengert küldök, ha az ölelések falevelek, egy erdőt küldök, ha a szeretet örök, akkor az örökkévalóságot küldöm neked.

98. „Ne érdekeljen sem múlt, sem jövő, csak a jelenre szegezd a szemed. Ne nézz mást, csak a tiszta, meztelen, előtted álló valót, és veled marad a szépség és a szerelem."

!!99. Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, keresd meg az égen a legszebb csillagot. Akit szeretsz, mondj érte egy imát, akire te gondolsz, az is gondol rád.

!!!100. Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni, bedönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested... Szeretettel: az influenzád!

101. Minden férfi olyan, mint az egér: mindent ígér, amíg lyukhoz nem ér!

102. Én leszek átka egész életednek, ki a síron túl is gyűlölve szeretlek. Mindent elhihetsz, csak azt nem, hogy feledlek, mindent feledhetsz, csak azt nem, hogy szeretlek!

103. Kértem az Istent, hogy adjon rózsát, kertet adott. Kértem vizet, folyót adott. Kértem egy ANGYALT, ezt a számot adta.

104. Vigyázz! Vannak, akik visszaélnek a mobillal és mindenféle perverz dolgokra gondolnak sms-írás közben! Ah, oh, igeen... hu ez jó volt! Na, szóval óvakodj a perverzektől!

105. Sms-ei alapján mért IQ-ja nem tartja indokoltnak ilyen bonyolult készülék használatát, ezért kérjük, hogy használjon papírt és ceruzát!

106. Egy amerikai felmérés szerint azok a férfiak, akik esténként az ágyba vizelnek, és gyengék a szexben, a jobb kezükben tartják a telefont, miközben ezt az sms-t olvassák.

107. Kérem, lazítson...ez egy agyfelfrissítő program...keresés...keresés...keresés...HIBA Az agyat nem találom. Eljárás befejezve.

108. Rájöttem, az élet olyan, mint egy rosszul tárolt alma: az egyik fele édes, a másik rohadt, csak az a kérdés, az ember melyik felébe harap bele!

109. Telefonja bűncselekményből származik! Helyzetét bemértük, munkatársunk érkezéséig
maradjon a helyszínen! Az ellenállás csak súlyosbítja a helyzetet! BRFK akciócsoport

110. Egy felismerés, amit 8 éve nem merek leírni...(a fenébe, most se merem!)

111. Hello, ez egy vírus, ami letörli a SIM kártyádat, ha 8 másodpercen belül nem küldöd tovább!

112. Most csak a tiéd vagyok. Ne engedj el! Szeretem bársonyos érintésed, és a kezed melegét még sokáig akarom érezni. Szoríts magadhoz! Most csak a tiéd vagyok. A telefonod.

113. (fiúknak) Szia! Nos a gyanúm beigazolódott: terhes vagyok Nem biztos, hogy a tied, ezért jó lenne elvégezni az apasági tesztet (meg Karesznek, Pálnak, Ödinek). X

114. Gondolkoztál már azon, hogy ha a 3. Napon lett teremtve a nap, hold, csillagok, akkor hogyan mérték az első két napot?

115. Örömmel értesítjük, hogy nyereményét, egy háromhetes cigánygyereket irodánkban átveheti. Amennyiben ezt elmulasztaná, postázzuk az egész családot!

116. Drágám! Azért sms által vallom meg neked szerelmemet, mert imádok nyomkodni.

117. Béla! Tudd meg, hogy utállak, szakítani akarok, és ezt elküldöm minden ismerősödnek sms-ben! X

118. Tigris, tigris, mért nem mosdasz? Inkább koszos bundát hordasz? Én vagyok a szörnyű Tigris, nálam szörnyűbb tigris nincs is.

119. Okos pilóta nem katapultál alagútban!

120. Bocs, de mocskos a fantáziám! Csecsemőként megláttam a szomszéd lányt meztelen, tátva maradt a szám, amin kiesett a fantáziám. Nem mosták meg, úgy tették vissza, azóta ilyen.

121. Jó napot! Ez itt a mobil íriszdiagnosztika. Ön 156 cm magas, 234 kg, kopasz, magas a koleszterinszintje, és a szomszédasszonnyal csalja meg a felesége.

122. A telefonszex a legtitkosabb vágyaidat is kielégíti, ha elég ügyesen bánsz a kagylóval.

123. Az életed kész regény, elhiszem neked. Az enyém mindenesetre csak egy pszichológiai esettanulmány.

124. Gratulálunk! Ön a Melegek Szövetségének teljes jogú tagja lett. Ne feledje, mi mindig Ön mögött állunk!

125. Bocsika, ez az sms félrement. Visszaküldenéd?

126. Este, amikor lefeküdtem éreztem, hogy nem vagy itt velem. Nem volt, aki átmelegítsen, nem éreztelek meztelen testemen. Hol vagy már, te hülye pizsama?

127. Mi a különbség a Q betű és közötted? Semmi! Mindkettő egy nagy nulla kis farkincával!

128. Itt mindenki hülye, csak én vagyok Vitray!

129. Tisztelt előfizetőnk! Az ön készülékébe szerelt elektronikus hőmérőnk jelezte, hogy annyit dumál a mobilján, hogyha nem fejezi be, menthetetlenül kihűl a gyomra.

130. Felébredtem végre, most a földön járok, nem tudok már szőni semmiféle álmot.

131. Ez egy könnyű sms, ha ledobod, le sem es. Miért küldöm, kérdezed? Azt hittem, hogy élvezed. Aki ennek sem örül, kis sms-t kitöröl.

132. Kedves uram, örömmel értesítjük, hogy az Ön nővé operálásához, nem kell az agyat zsugorítani. Leendő melleit a patológián megtekintheti, ill. átveheti.

133. Itt van eme mobil ketyere, melybe kezem töröm ízibe. Sms-be szedve elme zagyva elegye, melyet eresztek ezzel az éterbe.

134. Ha cserreg a zsebed, akkor kaptál sms-t, melyről szemed le ne vedd: tartalma lesz eszement. Mégis tetszik, mert szereted. Ha a küldőt keresed, ujjaiddal azt is megleled.

135. Jéghegyek és képzeletek, végestelen végletek. Félelmetes képletek, rettenetes végzetek. Embertelen félelmek, lehetetlen életek. (?)

136. Eltűnődöm, mennyit vágytam rád, hosszú évek, több mint gondolnád. Eltűnődöm, mennyit álmodoztam én, s mi eddig álom volt, most mind enyém.

137. Bolyongom a temetőben, egyes egyedül kimerülve. Arcomon keserűség, szívemben bánat, már három éve keresem, de nem találom a te parcelládat.

138. Kedves Mikulás! Tavaly egy csomó ajándékot nem kaptam meg azok közül, amit kértem. Azért, mert nincs konkurenciája, még nem kellene elkényelmesedni.

139. A nő olyan, mint a demoprogram: vagy korlátozott a használati ideje, vagy le vannak tiltva a jobb funkciói, vagy állandóan cseszeget, hogy regisztráltasd!

140. Jót mulattam azon, hogy a kutyám képes olyan hangokat kiadni a lépcsőn lefelé, hogy „heh-heh", aztán utána eredtem: „huff-huff" (?)

141. Az éveim múlásával egyre jobb vagyok, tehát egyre jobb leszek.

142. Diablo a nevem, a nőket szeretem. Fontos, hogy szőke legyen, és engem szeressen. Kicsit legyen vicces, ez csak természetes! Szeretem, ha szeretnek, így szerelmes lehetek. .

143. Idefigyelj! Aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos!

144. A kormány tájékoztatja minden állampolgárát, hogy az új ötvenezresen Mancs és Rózsa Sándor lesz látható, szimbolizálva az eljövő kutyabetyár világot!

145. Az ön telefonkészüléke 30dkg plasztik robbanószert tartalmaz. Dögöljenek meg a burzsuj mobiltulajdonosok. K. G. B. 5...4...3...2...1

146. Minden lány egy angyal, minden fiú egy ördög, mégis arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.

147. Két ember között a legcsodálatosabb dolog a szex, csak nehéz közéjük bekerülni.

148. A., Deah Mr.nhjklj!!%/=:_&@&<>&@5!%!/T=/(=):. TOP SECRET! Yours faithfully: President Bill Clinton!

149. B., Elnézését kérjük egy hiba folytán Önhöz került üzenetért! Hollétét bemértük, ügynökeink perceken belül ott lesznek, hogy kárpótlásul séta-autózásra invitálják Önt!

150. A., A GSM előfizetői részére egy nyereményjáték indul, aminek Ön is a résztvevője! Nincs más dolga, mint megfejteni a kódolt üzenetet.

151. Ez az utolsó előtti sms, amit írok neked, tehát a következő lesz az utolsó. Már alig várom, hogy mit fogok neked utoljára írni! Annyira várom, hogy nem bírom az izgalmat, inkább nem is írok többet. Úristen! Ez volt az utolsó sms.

152. Olvasgatom a telefonkönyvemet, mindenkit hülyén neveztem el. Most meg nem tudom, hogy kit hogyan becéztem. Kérlek, írd vissza, hogy Te ki vagy, mert fogalmam sincs.

153. Nem te vagy az véletlenül, akinek ezt az sms-t küldtem?

154. Én rózsaszínben látom a világot... de majd ez megváltozik, ha nem lesz begyulladva a szemem!

155. Ezt az sms-t névtelenül szeretném neked elküldeni, úgyhogy kérlek, ne olvasd el a számomat. Köszi! Tehát: Dögölj meg, barom!

156. Szeretnék veled sms-ezni. Ha nem válaszolsz, akkor úgy veszem, hogy Te is szeretnél velem, csak gátlásos vagy. Ha pedig nem akarsz velem sms-ezni, akkor bólints a fejeddel!

157. Munka gyümölcsét elcserélném valami ehetőbbre!

158. Vigyázz! A mobil veszélyes a sugárzás miatt. Csak egy módon mentheted meg az agysejtjeidet: ha szeretkezel egyet gyorsan. Amennyiben nincs hirtelen kivel, szólj nekem. Feláldozom magam az érdekedben.

159. Nem fogod elhinni, amit most írok: Tudod mit? Ha Te ilyen bizalmatlan vagy, le se írom! Még, hogy nem hiszel nekem!

160. Tavaly a tengeren megtámadott egy cápa, és leharapott egy darabot a lábamból, de szerencsésen kievickéltem a partra...ahol megbüntetett a helyi rendőrség, mert ott a cápák etetése tilos...

161. Itt a Jámbor Szeretet Egyház sms hitoktató programja. Egyházunkról tudni kell, hogy teljes szegénységet fogadtunk, úgyhogy ez az sms is a te számládat terheli.

162. Az embereket az állatoktól a gondolkodás és a beszéd különbözteti meg. A férfiakat a gondolkodás, a nőket meg a beszéd.

163. A Fekete Angyal szeretetből cselekedett. Engem ezek után csak olyan ápoljon, aki utál!

164. Kar a karé, láb a lábé, láb a karé. Karalábé!

165. Ha Edison nem találta volna fel a villanykörtét, most gyertyafénynél nézhetnénk a TV-t.

166. Ha a nő kérdez, ne válaszolj! Bármit mondasz, ellened fordítja. Kizárt dolog, hogy eltaláld, mit akar, mert ő se tudja.

167. Az apám szerint nincs kitartásom és semmit sem fejezek be. Pedig ez nem igaz, mert amit mondani szeretnék neked, nem fér bele 160 karakterbe, ezért nem is kezdek hozzá.

168. Az az abszolút pletyka, ha a néma elmondja a süketnek, hogy a vak látta szaladni a bénát...

169. Ez a mobil defibrillátor szolgáltatásunk! Amennyiben leállna a szívműködése, kérjük, jelezze cégünknél sms-ben s mi telefonja vibrafunkciója segítségével az életbe rázzuk.

170. Elárulom neked, hogyan fogyhatsz le a mobilod segítségével. Telefonálj ész nélkül, éjjel-nappal, és nem marad pénzed kajára!

171. Minőségi szőke paróka keresi gazdáját!

172. Amit nem raksz össze, nem esik szét!

173. Ne játssz a mobiloddal a fürdőkádban, mert úgy jársz, mint én. Lemerül!

174. Nem az a szeretet, ha két ember egymás szemébe néz, hanem ha mindketten ugyanabba az irányba néznek!

175. Négyszer csalódsz egy nőben: 1, amikor megfordul, 2. amikor megszólal, 3. Amikor levetkőzik, 4. Amikor elveszed feleségül.

176. Harminc éves korig a nő hevít, aztán a bor, aztán a kemence sem!

177. Tegnap kényszerleszállást hajtottam végre! Felszállt a buszra az ellenőr.

178. A hűtlenség oka, hogy az ember mindig azt látja, aki előtte van, s nem azt aki mellette.

179. Mi a különbség a száraz kutyaeledel és a férfi között? Az elsőben több az agyvelő.

180. Szeresd feleséged gyerekeit, mert lehet, hogy köztük van a tied is!

181. Két nő közül válaszd mindkettőt, mert akkor legalább az egyikkel vigasztalódhatsz!

182. Tulajdonképpen fantasztikus dolog ez a mobil, már ami a kommunikációt illeti!- mondta az indián, és dobott még vagy kettőt a tűzre, hogy le tudja adni a füstjeleket.

183. Sajnálattal közöljük, hogy barátnője heves szexuális csatában két golyót kapott, ezért előbb az eszméletét vesztette, majd elment.

184. Fényes csillag voltál nekem, mondd, miért nem maradtál odafenn? Miért nem akartál csillag lenni lelkem egén? Miért martál oly kegyetlenül belém?

185. Mi van az idegbeteg ló lábán? Pszichopata...

186. Mi az? Ó-val kezdődik, és nagyon szeret szeretkezni? Ó, hát Én!

187. Reggel birkózol a szagoddal, délben húzódzkodsz a munkától, este nyomod az ágyat, és még mondja valaki, hogy nem sportolsz!

188. Az élet: röhögni a halálon és meghalni a röhögéstől!

189. Találkozzunk egy más világban, ne itt, az őrjöngő őrültek honában. Találkozzunk a magányban.

190. Én vagyok a ... hát te ki vagy? Könnyű engem, hát még téged! Elő kardom rántomat, el torkom a vágodat, véred mondja buggy.

191. Se a nappal, se az éj, nincsen semmi szenvedély, ami nálad jobban kell, és ez sosem múlik el!

192. Mindenki rendőrnek születik, csak van, aki továbbtanul!

193. Azért jó az üvegszem, kiveszem, ha verekszem!

194. A halál csak álom, de mi van akkor, ha a kukacok belém harapnak?

195. A szex olyan, mint a kínai kaja: bárhol megkapod, de csak kevesen csinálják jól!

196. Már látom a fényt az alagút végén! De miért dudál...?

197. Ha olyan ronda lenne a fejem, mint neked, eladnám a Hortobágyra fűcsomónak, és leköpnék minden tükröt!

198. Ha nem akarsz baleseteket az utcán, vezess a járdán!

199. Tanuly fijam mer +bux és hüje maracc. /W Seggszpír/

200. Olyan büdös a szád, hogy megváltás lenne, ha finganál. Ne is hívj, inkább sms-t írj, azt olvasásnál messzebb tarthatom a fejemtől!

201. Tisztelt ügyfelünk! Sajnálattal közöljük, hogy a pumpálós puncivadász önkielégítőnk elfogyott, tisztelettel, Popom.

202. Az Ön készülékében önmegsemmisítő chipet érzékelt hálózatunk, mely 10 másodperc múlva aktivizálódik! Az Ön érdekében azonnal dobja el a készülékét!

203. Ez itt a mobil végrendelkezési lehetőség. Éljen vele! (Technikai okokból egyelőre csak minket tehet meg örökösnek)

204. Az ön telefonjának akkumulátora túllépte a megengedett hőmérsékletet. Azonnal helyezze hideg víz alá!

205. Szolgáltatónk fellép az illegális tartalmú, közszeméremsértő sms-ek ellen, ezért az SIM-kártyáját letiltottuk. Ön ellen rendőrségi eljárás indult!

206. Blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla (képzeld ide a szöveget)

207. GSM operátor: a jobb térerő érdekében helyezze a földre a mobiltelefonját, álljon rá, és emelje fel a kezét!

208. Az sms központot jogtalanul használta. Eljárást kezdeményeztünk Ön ellen. (Unauthorized use of our SMS. Further attempts will be prosecuted)

209. Szia! Kata vagyok! Van egy Pepsid?

210. Kívánom, hogy karácsony öröme veled legyen mindig, úgy, mint a tűlevelek a szőnyegben. Boldog karácsonyt!

211. Kedves előfizetőnk! Gratulálunk. Ön rendelkezik a legkisebb készülékkel vásárlóink között. Nem, nem a mobiljára gondoltunk...

212. Szia! Ne haragudj, hogy ezzel zavarlak, de nem tu"= =+§ és még _///=%%+! nagyon fontos lenne!

213. Lemondanék anyósomról, egy kedves család részére. Nagyon jó asszony, higgyék el, jól járnak vele!

214. Nem kell, hogy elhidd, hogy igazam van, csak mondd azt!

215. Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már szinte gomb!

216. Ha rossz a kedved, ha fáj valami, ha bánt valami, ne panaszkodj, úgyse sajnál senki!

217. Minden nőnél van jobb nő, minden bajnok legyőzhető!

218. Ha egy hajszálon múlik az életed, bízzál bennem, mindig van nálam olló!

219. Mindenkinek alanyi joga, hogy hülye legyen! Te élsz is vele rendesen!

220. Szerintem a hüjék nem tudnak hejesen irni!

221. Nem vagyok Róma gladiátora, de szívesen lennék szíved radiátora!

222. Ha az iskola az életre nevel, akkor nem félek a haláltól!

223. Mint űrben az égitest, kering lelkemben hiányod!

224. Mi volt hamarabb: a tyúk vagy a tojás? Nyugi, még én sem
tudom!

225. ...és ne vigy minket kísértésbe - megyünk mi magunktól is

226. Mi mindent megjavítunk! (Kérjük, kopogjon, a csengő nem működik!)

227. Az asszony arra született, hogy üldözzék, védekezzék, és hogy engedjen!

228. Bármi, amiben egy csöpp élvezet van, az vagy erkölcstelen, vagy hizlal, vagy tiltja a törvény, vagy kegyetlenül megadóztatják.

229. Elhagytam az agyam, keressétek meg nekem!

230. Én annyira hülye vagyok, hogy óvodában megbuktam játékból!

231. A jövő ma van. Ha nem sietsz, rögtön tegnappá válik!

232. Aki átlát a nőkön, sokat veszít!

233. Jelentkezni akartam a parapszichológiai szemináriumra, de már tudták.

234. Engem az bánt a leginkább, amit nem tettem meg.

235. Elárulom neked, hogyan lehet tutira győzni a fociban: eggyel több gólt kell rúgni, mint az ellenfél!

236. Telefon eladó egy sms áráért! Első telefonáló nyer! Hoppá, már elkelt!

237. Száguldás az életem! - szólt a csiga, és bedőlt a kanyarban.

238. Csak egyszer vagyunk fiatalok, utána más mentséget kell találnunk!

239. Két ember között a legrövidebb út egy mosoly!

240. Éljen a reggeli szeretkezés! Fél hatra nálad vagyok!

241. Olyan vagy, mint a telefonod! Vagy lefagysz, néha nincs térerőd, és drága vagy (nekem)

242. A gyerekekben azt szeretem a legjobban, ahogy csinálják őket!

243. A szex öl! Akarsz boldogan meghalni?

244. A mai nap kulcsszava a láb! Menjünk fel hozzám és próbáljuk meg elválasztani!

245. Szép lehet akárki! Én nem vagyok szép, no de nem is vagyok akárki!

246. Igaz, hogy azt mondtam neked, hogy Te vagy az álmaim nője, de én egy töltött káposztás vacsora utáni rémálomra gondoltam!

247. Nézd már meg az üzim után a számomat, mert olyan titkos, hogy még én sem tudom!

248. Teljesen kimerült a telcsikeretem! Ezt az sms-t is hitelből küldöm...

249. Sajnos, hibásan kaptam meg az üzidet. Azt a részét, ahol a pénzt kéred tőlem, el sem tudtam olvasni...

250. Sajnos nem tudom megírni neked, hogy hova megyünk bulizni a haverokkal, mert mire eszembe jut, már elküldtem az üzit!

251. Nekem semmi sem sikerül! Ezt az üzenetet se neked akartam elküldeni...

252. Vettem magamnak egy új telefont, s mire sikerült megszoknom, kiderült, hogy ő nem bír megszokni engem!

253. Szerintem utál engem a telefonom! Különben már rég csörögne, hogy hívsz engem!

254. Azért felháborító ez a nemi megkülönböztetés! Vibrációs telefon van, de lyukas mobilt meg nem lehet kapni!

255. Olyan szégyellős a mobilom, hogy amikor előlapot cserélek rajta, megköveteli, hogy csukjam be a szemem!

256. Én nem sportolok semmivel! Telefonálok csúcsidőben, sms-t küldök sms után, szörfözök vele a neten...de mindez megváltozik,
ha veszek egyszer egy saját mobilt!

257. Gyere értem, anyu, az oviba, mert bepisiltem!

258. Kedves szülő! Feltétlenül jöjjön el a szülőire, mert ott
szolgáltatjuk vissza a gyerekek elkobzott mobiljait!

259. Szerencsés egy perverz vagyok. Előző életemben oda voltam a pisi és a kaki szexért, most meg újjászülettem, mint WC csésze!

260. Ki ˝ e, mi ˝ e, ke ˝ sz-e? (kiféle, miféle kefélsz-e?)

261. Szr...szerrr...ssssssssszere...szerettt (hiába, nem lehet leírni,
ahogy irántad érzek)

262. Van valami, amit már régen mondani akartam neked: Nincs számodra mondanivalóm!

263. Az anyósomat és a sört egyformán szeretem: asztalon, hidegen, felbontva.

264. UgYeMiLyEnSzArÉrZéSmikOrOLYaNüzeneTeTkApSzAmicSuPaKisésnAgYbEtÜbŐlÁlLéSNINcSbEnNeSzÓkÖzÉsNiNcSsEmMiÉrTeLmE?

265. Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

266. A nő olyan, mint a használt autó: kezdetben sokba kerül, később viszont nehéz túladni rajta!

267. A részegek okozzák a balesetek 30%-át. Mit jelent ez? A józanok sokkal veszélyesebbek!

268. Találomra küldöm ezt az sms-t véletlenszerű számra. Csak akkor válaszolj, ha momentán facér lány vagy, aki szívesen szexelne egy kiéhezett fiúval. Egészséges libidó jeligére (fiúk válaszát is várom)

269. Kértem az Istent, engedjen feledni, de az volt a válasz: Téged kell szeretni!

270. Ha porba írunk valamit, elfújja a szél. Így hát a szívembe írok egy szót, egy nevet, a szó: szeretlek, a név: a Te neved!

271. Milyen furcsa az élet. Tegnap beszélt hozzám az Isten, ma nem történt semmi, s azt mondták az orvosok, hogy ha holnap sem hallom a hangokat, kiengednek!

272. Én a történelemből Napóleont szeretem a legjobban. Szódával, jéggel, rázva, nem keverve!

273. Rájöttem Colombo hadnagy titkára. A film elejétől nem szabad békén hagyni a gyilkost.

274. Hé, Te nagyon hasonlítasz a világsztárokra! Olyan szép vagy, mint Danny De Vito, olyan badis, mint Woody Alen, és olyan okos, mint Pamela Anderson!

275. Kaptál már véletlenül sms-t? Nos, most igen. Gratulálok!

276. Ha akarom a karom a karommal vakarom! De jó nekem!

277. Tegnap megmondtam a véleményem a családomnak, bár hozzátettem, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Egyedül a húgom inge nem sértődött meg!

278. Én gondolatolvasó vagyok! Küldd el nekem sms-ben, hogy mire gondolsz, majd elolvasom!

279. Undorodom a kutyámtól, amióta láttam, hogy a saját seggét nyalja. Én sose tenném...kivéve a főnökömét, de az más.

280. Az az álmom, hogy kinn vagyok az olimpián és megnyerem a hosszútávfutást. De hiszen én 60 méteres véraláfutás vagyok!

281. Ha a szívem dobbanását csokorba tudnám szedni, átnyújthatnám a világ legszebb szerelmes vallomását!

282. Ha te az én szívemet 100 darabra téped, mindegyik darabban ott áll a te képed!

283. Add meg magad a mának, a sorsnak! (ma én vagyok a soros)

284. Mosolyog a felhő, mosolyog az ég is, hogyha lefeküdnénk, mosolyognék én is!

285. Cserélnél velem mobilt? Én soha nem kapok üzeneteket!

286. Én rájöttem, hogy nem tolerálom a más bőrszínt. Megfelel nekem a fehér. Mert ez a leégett vörös nagyon fájjjjj!

287. Itt van a kezemben a képed, és majd elepedek érted. A legtökéletesebb forma és idom. Te vagy az igazi, bizony. Bár, hogy enyém leszel, kétes, mert nincs elég pénzem, AUDI A4-es!

288. Nem bántom az anyósomat, hisz a legfőbb érték az ember...inkább eladom!

289. A lónak 4 lába van, és mégis megbotlik! - mondta a hal, de nem értette.

290. Ha a te korodban reggel úgy ébredsz, hogy egyetlen csontod sem fáj, tuti, hogy meghaltál!

291. Nincs is gravitáció! Csak a föld szívat minket!

292. Már a jövőm sem a régi!

293. Azt vizsgálják a román tudósok, hogy van-e élet a halál előtt!

294. Szarok a világra! Éljek Én!

295. Nehogy megvedd a japán TDK együttes kazettáját! Tök üres az egész!

296. Ha olyan messze laknál, mint amilyen hülye vagy, sose érnél haza!

297. Ne lopj, ne hazudj, ne csalj! A kormány nem szereti a konkurenciát!

298. A házasság kikötő a viharban. Aztán kiderül, hogy vihar a kikötőben.

299. Szeretnél valami leírhatatlan, vonzó, édes, szép, szerelmes, forró, erotikus dolgot, amit most nem tudsz megjeleníteni a kijelzőn?

300. Nagyon fontos üzenetem van a számodra. Amikor írom, rád gondolok, amikor küldöm, rád gondolok. És most is rád gondolok.

301. Számmisztika: Betűk helyett számokkal mondom el. Kitalálod, mit jelent? 793738535

302. Felmérések szerint a lakáshiányt a sok különalvó ember okozza!

303. Figyelem! Ez az sms jókedvet és boldogságot közvetít. Már az
olvasás pillanatában rád tör egy kellemes, boldog érzés. De csak annál jelentkezik, akire az írásnál gondoltam.

304. Olyan nyugtalanul aludtam az este, mert nélküled kellett lefeküdnöm. Miközben forgolódtam, úgy éreztem, mintha belebújtál volna a hálóingembe. Lehet, hogy ezért viselkedtél olyan titokzatosan?

305. Legszívesebben a kedvenc ízű gumicukrod lennék. Édes, puha kismackó, amit állandóan szopogatnál, ahogy az igazi gumicukraidat szoktad!

306. A szüleid biztosan tolvaj űrhajósok voltak, akik elloptak két csillagot az égről s odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemedben, amikor rám nézel...

307. Mi az? Felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szív, eláll a lélegzet, és akivel ez történik, sms-t küld neked?

308. Mit mondott az első mobiltelefonos ember, amikor a Holdra lépett? Na, itt sincs térerő!

309. Az életem egy nyitott könyv, de sajnos nagyon gyakran rossz oldalon nyílik ki.

310. A pesszimista panaszkodik a szélben, az optimista reménykedik, hogy majd irányt vált, a realista megigazítja a vitorlákat.

311. Minden nő olyan szép, mint egy földre esett angyal, csak az a baj, hogy némelyik az arcára esik.

312. A nő olyan, mint a hatalom. Nem megszerezni, hanem megtartani nehéz.

313. Mi az: elöl kettő, hátul három? (23)

314. Mi az: pikkelyes, 4 lába van és telefonál? Hát a halló!

315. A só olyan fűszer, ami minden olyan ételt elront, amiből hiányzik!

316. Ha feltennék neked egy kérdést, válaszolnád azt, hogy igen?

317. A nő olyan, mint a víz: nem lehet nélküle élni, de nem árt, ha néha van benne egy pohár konyak!

318. Nem lehet olyan rossz a halál, mert már sokan túlestek rajta, de még senki sem jött vissza panaszkodni.

319. Bingo! Az üzenet fogadásával ön egy atombombát élesített. A katasztrófa elkerülése érdekében csak egyet tehet: törje össze a készüléket!

320. Szeretlek, kívánlak, imádlak, ágyamba kívánlak. Ha nem jössz magadtól, magammal cibállak!

321. Szerintem a Hold jobb, mint a Nap, mert az akkor világít, amikor sötét van.

322. A pásztorórát sose húzd csörgőre!

323. Ébredj úgy minden reggel, mintha ez lenne életed utolsó napja. Egyszer úgyis igazad lesz!

324. Azt mondják, hogy a fekete doboz olyan anyagból van, hogy mindent kibír! Akkor miért nem csinálják az egész repülőgépet
abból?

325. A sikeres és a sikertelen ember között az a különbség, hogy a sikeres ott folytatja, ahol a sikertelen abbahagyta!

326. A világot nem érteni, szokni kell!

327. Gondolkodom, tehát vagyok! Akkor szőke nők nem léteznek?

328. A tücsök egész nyáron csak muzsikált. A hangya viszont szorgalmasan dolgozott. Ősszel mégis elpusztult mind a kettő!

329. Ha jó kedved van, előbb-utóbb el fog múlni!

330. Mi az: Szőke nő hajában barna tincs? Remény

331. Addig jár a korsó a kútra, míg valaki vermet nem ás neki.

332. A Föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá!

333. A tanulás élteti az embert! (de a pihenés sem ölt meg senkit)

334. Aki sokat tanul, az sokat tud. Aki sokat tud, az sokat felejt. Aki sokat felejt, az keveset tud. Minek tanulni?

335. Összecsukható esernyőmet kinyithatóra cserélném!

336. Te haver! Akkora nagy seggfej vagy, hogy az igazolványképeddel nevezhetnél a popószépségversenyre!

337. A nő olyan, mint a cigaretta: eleinte kellemes, de az évek során méreg gyűlik össze az emberben.

338. Az emberek csak azért nem veszik észre a herceget a fehér lovon, mert a lovat figyelik!

339. Ezt az életet nem szabad túl komolyan venni, mert még úgysem élte túl senki!

340. Ha nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel, add kölcsön nekem. Fedezet sajnos nincs, de ne feledd, a pénz nem boldogít.

341. Az ország legnagyobb városa Érd. Miért? Mert minden hirdetést úgy adnak fel: eladnám akármim. Érd.

342. Meg tudja javítani az autómat? - Hogyne! Szerelem első látásra!

343. Kerek e világon nincs még egy ilyen találmány, amivel olyan gyorsan, annyi hibát lehet elkövetni, mint egy telefonnal. Kivéve a puskát és a piát.

344. A tanárok olyanok, mint a drogkereskedők: mindig az anyagon jár az agyuk.

345. A villamos alatt fekvő ember mosolya sohasem őszinte!

346. Nem érdemes a disznóval a pocsolyában birkózni, mert te sáros
leszel, ráadásul ő meg élvezi!

347. Nézem az anyósomat, ahogy várja a tavaszt, és a távcső alatt lassan meghúzom a ravaszt...

348. Bocs, elírtam a számot, ez az sms nem neked szól. De ha már így alakult, nem akarsz velem szeretkezni?

349. Szilárd vagyok, focit varrok, éjjel-nappal itthon vagyok. Olcsó áron precíz munka, hozd a labdát, fel lesz fújva!

350. Ha az ember szerelmes, többnyire azzal kezdi, hogy megcsalja önmagát, és azzal végzi, hogy megcsalja a másikat!

351. Eljött hát az álommanó, zsebében az álmothozó, csodálatos álmotszóró. Hunyd hát le szemed, s álmodj szépeket!

352. Keresem magamat! Aki látott engem valahol szédelegni, sürgősen szóljon nekem!

353. Az élet kemény küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni örökké a jót, a szépet, s meg nem találni! - ez az élet.

354. Magam útját járom, bárki bármit beszél, de az volna a szép, ha még úgy is szeretnél!

355. Én egy hiperszexuális lény vagyok, most épp a mobiloddá váltam. Az ujjaidon keresztül szeretkezünk! Tudom, hogy tetszik neked is,
mert mosolyogsz.

356. Tudomásunkra jutott, hogy szeretkezéseinek 78%-át hátulról, kutya pózban végzi. A túl magas arány miatt 2002. évben ebadót köteles fizetni!

357. Szia drágám! Tegnap nálam hagytad a boxeredet! Nem gondoltam, hogy ennyit zabál!

358. Köszönjük, hogy házát velünk építtette. Természetesen a 80 milliós árban az anyósa befalazása is bele van számolva: Kőműves
Kelemen Bt.

359. Az emberi szív csak úgy tágulhatna magától nagyobbra, ha néha meghasad!

360. Nekem saját bejáratú királynőm van. Az enyém, csak az enyém! Na jól van, néhányan még csinálják vele, de enyém a legnagyobb fele.

361. Lépj tovább! Még tovább, még tovább, még egy kicsit tovább, még mindig tovább, még egy picit tovább...mindjárt...na még. Na, ez a szívatás!

362. Kedves szüleim! A rendőrségen óvadék ellenében átvehettek. A kocsitok darabjai a 15. Km kőnél. Amúgy két hét múlva unokátok születik! Szerető fiatok (lányotok)...

363. Értesítjük, hogy tarifacsomagját megváltoztattuk. A „MOBY DICK" csomagban a percdíj arányos a farok méretével. Ön ingyen telefonálhat!

364. Figyu! Ha jössz hozzám, előtte menj el mianevéhez és hozd el a hogyishívjákot, mert az izé nem működik nélküle! Köszi!

365. Kedves Röfi! Örülök, hogy ilyen szépen kivirultál. Hátsód már szebb, mint a nejemé! Ezért, hogy elkerüljük a rivalizálást, holnap bemutatlak a késemnek. A Hentes.

366. Süvegcukor hegyet csináltam neked, Te megmásztad, s azt mondtad, nem elég meredek! Porcukor felhőt álmodtam neked, Te elfújtad, s azt mondtad, nem elég nagy! Málnaszörpesőt küldtem feléd, Te kiittad, s azt mondtad, túl édes! Gondolkoztam: Le vagy SZARVA! X

367. Kedves barátom! A pályaudvaron elfelejtettem mondani, hogy a barátnőd nemcsak rosszul főz, de az ágyban is pocsék. Cseréld le! Egy igaz barát!

368. Anya! Ebédre készíts egy kis töltött káposztát, majd fagyaszd le! Egy év múlva szabadulok!

369. Tisztelt tagunk! Szeretnénk felkérni, hogy parancsunknak engedelmeskedjen és mozduljon meg a munka elévégzése céljából! A szervezet

370. Utálom, hogy állandóan rajtam csimpaszkodsz és rángatsz, minek hatására megfájdul a fejem és kong az egész. Hagyd abba, te átkozott harangozó! A Harang

371. Egyszer volt, de többé nem lesz köztünk sem szerelem, sem szex! Így hát most, te kis drága, elhúzhatsz, vár az anyád...háza.

372. Mondottam ember, küzdj, és bízva bízzál! (hogy még sok sms-t kapsz)

373. A stégen ülve magamba roskadok, a kukacomon nincs se damil, se horog. (bánatos öreg halász és a tenger)

374. A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult, torz agyunkba, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk sötétlő csillagösvényén.

375. ...és az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, és beolvasztottuk, és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy GOOD YEAR!

376. Fürdik a holdvilág hold tengerében, mélázok én is szobám közepében. Sűrű a füvön az éj harmatozása, de sűrűbb két szemem könnyeinek hullása. Hiányzol

377. Én vagyok a Mikulás, fogazatom drakulás! Hoztam neked ajándékot: velős csontot, váladékot. Jaj de jó, jaj de jó, enyém lesz a porcogó!

378. Ne kívánj magadnak pénzt és gazdagságot, mert nem ad a szívednek igaz boldogságot. Nézz a fecskepárra, megérted a dolgot: csak egy fészke van, mégis boldog. Télen meg húzz el délre!

379. Kösz, hogy megnyomkodtál egy kicsit. Nagyon jól esett: a mobilod!

380. Ez egy bizalmon alapuló GSM vírus. Kérjük, küldje tovább ismerőseinek, törölje a SIM-kártyáját, majd törje össze a készüléket! Közreműködését köszönjük!

381. A gondolkodás a lehető legkeményebb munka. Lehet, hogy ezért gyakorolják olyan kevesen...

382. Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.

383. Az Ön készüléke ütésálló. A gyártó kérésére 5 kg-os kalapáccsal
tesztelje!

384. Lajos! Beleejtettem a mobilomat a fürdőkádba, de még műko"@i)!

385. Most kezdődik a tánc! - mondta a papagáj, és belerepült a ventillátorba.

386. Szeretem az extrém sportot, mert közben új barátokra találhatok. Mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentősöket.

387. Ez egy egér! Jó egér, sms egér, hogy egér, az idióta egér, el legyen foglalva egér, két percre egér! (most olvasd el az egészet egér nélkül)

388. Tudom, hogy a csöngést nem hallod, mert zajos helyen vagy, ezért inkább küldök egy sms-t.

389. Voltam nincsen!(?)

390. Imádok hozzád nyúlni, mert olyan puha vagy és szőrös! Mikor egész kézfejem benned turkál, és végre magamra húzlak, elönt a melegség! Hiába, te vagy a legjobb kesztyű!

391. Nem mindegy párbajban vérezni, vagy vérbajban pározni!

392. Ahhoz, hogy ez a vírus ne törölje a SIM-kártyádat, 10 másodpercen belül vissza kell írnod, hogy hol találkozzunk!

393. Billentyűzeted segítségével lépj kapcsolatba az első donorbankkal, és az emberiség érdekében töröltesd magad a névsorról!

394. Szeretném szívemet kitépni, s virág helyett ablakodba tenni. Hogyha látnád hervadó szívemet, akkor elhinnéd, hogy igazán szeretlek.

395. Nem tudod, mit rejt a sorsod, mosolyt hoz-é vagy könnyeket. Tanuld hát feledni a rosszat, s őrizd meg a boldog perceket!

396. Ha rád gondolok, a vágytól égek, hogy barna tested a számhoz érjen. Sokan látják, s nekik már világos, hogy az én szerelmem a BORSODI VILÁGOS!

397. Reggel, mikor az ágy kivetett, első gondolatom te vagy, csak rád vágyom, te vagy az életem, az álmom. Kávé, kávé minden áron!

398. Mióta fehér bottal jársz, olyan beképzelt vagy, még az sms-eimre sem válaszolsz!

399. Ha hazamész, én már nedves vagyok, imádom, ahogy meztelen testemet simogatod. Várok minden veled töltött pillanatot. Sose akarok másik törülközőt!

400. AAAAmmiiióóóttaaa Ppaarkinnnsson kóóórbban sszzeenveedekkk,,,,, hossszzzabbakk azzz sssmmmssss-eeeiimm...

401. Bocs, hogy csúnyán írok...

402. A szex olyan, mint a havazás: nem tudni előre, hogy hány centi lesz és meddig fog tartani!

403. Befizetek a Fekete Angyal Utazási Iroda által rendezett útra Eutanáziába. Utazás vénán át, csak neked, teljes ellátással.

404. Ha dohányzunk, meghalunk, ha nem, akkor is.

405. Ha most megcsinálod azt, amit mások nem akarnak megcsinálni, később megcsinálhatod azt, amit mások nem tudnak megcsinálni!

406. Szeretni ugyanaz, mint imádni. De látod, szeretkezni mégsem ugyanaz, mint imádkozni!

407. Úgy érzem magam, mint egy tiszavirág, akinek rossz napja volt.

408. Két embertípus létezik: azok, akik értik, amit nem irányíthatnak, és azok, akik irányítják, amit nem értenek.

409. Hinni mindenkinek kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egy pohárral.

410. Bölcsben a cigi gondolatokat ébreszt, a bolond szájában a cumit helyettesíti.

411. Uram, tégy alkalmazkodóvá engem, hogy elviseljem mindazokat, akikkel torkig vagyok!

412. Ez élet olyan, mint egy telefon: valaki mindig beleszól.

413. Lehet, hogy a mennyországban jobb a klíma, de a pokolban több
az ismerős!

414. Olyan bizonytalan vagyok, ... vagy mégsem?

415. Amikor a templomi kórusban énekeltem, kétszázan tértek ki a hitükből!

416. A zenéről írni olyan, mint az építészetről táncolni!

417. A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!

418. Ne félj, ma nem lesz világvége. Ausztráliában már holnap van!

419. Te, ez nem olyan hang volt, mintha sms jött volna?

420. A barátság aranyfonal, mely könnyen elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad!

421. Cccső! Ollyan hifdek fann, iztyen, hogy a kestzzstyümat se veszem le, mert lefattyna az ujjjam.

422. Gratulálunk! Ön azok szerencsések egyike, akik elnyerték a buja vágyak szexvonal „Leghűségesebb Ügyfél" címet. Nyerteseink pontos névsorát, címét a napilapok közlik.

423. Nagy a mellem, nagy a szám, rövidlátó szemem észrevesz talán. Nem ismerem a betűket, amit küldtem sms? (?)

424. Hello! Itt a Parapszichológiai Intézet sms részlege. Ha érdekli Önt, hogy mit akar, szívesen tájékoztatjuk.

425. A férfi életkori tulajdonságai 1-1 vármegyével jelezve: 30 alatt Heves megye, 30-50 Vas megye, 50-70 Békés megye, 70 felett Tolna, de nem megye.

426. Félj kevesebbet, remélj többet! Szűkölj kevesebbet, lélegezz többet! Beszélj kevesebbet, mondj többet! Gyűlölj kevesebbet, szeress többet, és minden jó a tiéd!

427. Soha semmit senkinek sehol! (az árban megegyezünk)

428. Férjet keresek! Legyél öreg, béna, vak, beteg, GAZDAG, és még ne legyen végrendeleted! Jelentkezz!

429. Ha nem vagy fontos ember, de van mobilod, és nem a plázákban menőzöl vele, akkor minek?

430. Magányom átkos talánya, magányod átkos talányára találna. Magányunk talánya boldogsággá válna.

431. Én már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire az volt írva, hogy NŐK. Bementem, és kiderült, hogy budi.

432. Volt 1 x 1 ember, cigije volt kender. Meggyulladt a kender, beszívott az ember.

433. Nem más alkotta kotta, nem az égi csillagflotta, remegő kezemet egyedül Te vezeted, Te vagy a nő, akit szeretek.

434. Nem tudok nélküled élni! Te adsz értelmet a napjaimnak. Te vagy nekem az erő, a lendület. Köszönöm, hogy vagy: reggeli kávé.

435. Az élet oly rövid, hát élvezd, magányosnak magad sose érezd.
Van, akinek fontos vagy, magadra ő sosem hagy. Nélküled az élet rosszabb, magányom csak egyre hosszabb.

436. Ne csalj meg senkit, gondolj magadra: neked is fájna, ha valaki megcsalna!

437. Egy motor jobb, mint a nő! Azt csinálja, amit én akarok, oda megy, ahova én akarok, és nem dumál vissza!

438. Hamletnek üzenem: LENNI!

439. Gratulálunk, Ön nyert egy bébi elefántot! Amennyiben 24 órán belül nem veszi át, cégünk postázza szüleivel együtt!

440. Bársonyos reggel köszöntsön téged, gyönyörű álmod még ne érjen véget! A nap simogasson, mintha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad...

441. Ebben a mesében részeg a herceg, és ronda a királylány, de néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány!

442. Ha majd a sors keze nehezül, hű kísérőd a bánat lesz egyedül, szép szemedből fájó könnyek hullnak, jusson eszedbe emléke a
múltnak.

443. A nő olyan lakat, amit minden kulcs kinyit. A férfi olyan kulcs, ami minden lakatot kinyit. Óvakodj a betörőktől!

444. Én lenni rugalmas Gumi Boy, és keresni Guminőt! Vulkanizálni vele sok-sok gumi. Ha nem kell gumi, akkor gumira gumi!

445. Hello! A Bor- és Nemibeteg Gondozóban adták meg a számod. Nekem is tripperem van és érdekelne, hogy fájdalmas-e a kezelése vagy nem éreztél semmit?

446. Szia! Én lenni egy helyes Happy Boy, kinek nagy, és keresni olyan lány, kinek passzolni ez a méret, Én lenni Kunta Kinte, te lehetni innen-onnan.

447. Hülye részeg disznó! Tegnap összetörted a sörösüveget a járdán, én, meg ahogy mentem haza, összevagdostam a tenyerem!

448. Eljő az a pillanat, amikor megérintem tested, szám a szádhoz ér, aztán eggyé válunk. Öröm! Söröm! Sööröömmm!

449. Ez a hibabejelentő. Azt jelentették, hogy Ön hibás. Gratulálunk!

450. Itt a szép álmokat kívánó, és jó éjt puszit küldő szolgálat. Remélem, termékünk elnyerte tetszését, és a jövőben még sokszor gondol ránk elalvás előtt.

451. Tisztelt előfizetőnk! Biztonsági okokból megváltoztattuk PIN-kódját. Új PIN-kódja: 1111. Tisztelettel: Pannon GSM

452. Nem tudod nekem bemesélni, apukám, hogy a tiéd azért puha, hogy nekem ne fájjon!

453. Szia! Életem regényéhez keresem a főhőst. Gyere fel hozzám szereplőválogatásra!

454. Statisztikai cégünk felmérése alapján a Föld legsilányabb egyedei jelenleg sms-t olvasnak!

455. Szia! Én egy ufonauta vagyok, s a mobilodnak álcáztam magam. Jelenleg a micsodámat fogdosod, és a mosolyodból ítélve tetszik neked. De jó lenne, ha inkább magadat taperolnád!

456. A szerelem olyan kompetens invidium, mely logisztikailag gerjeszti az agy limpikus perifériáját, ezáltal kiváltja a „de jó kefélni" érzést.

457. Az Ön telefonja zavarja hálózatunk működését, ezért kérjük, hogy helyezze a földre, és kb. 1 méteres magasságból páros lábbal ugorjon rá!

458. Most kaptál egy sms-t. És akkor mi van? Azt hiszed, menő vagy?

459. Isten azért teremtette a mobilt, hogy legyen mivel játszani a hülye gyerekeknek!

460. Hello! Még mindig itt vagyok Pakson az atomerőműnél. Sugárzik a mosolyom, de nem tudom eldönteni, hogy nyomjam-e a piros gombot vagy ne nyomjam!

461. Testem fergeteges felépítménye garantálja fantasztikusan futurisztikus mivoltát a szexnek eme monstrumban. Megaélvezet, gyönyörgyár, erőteljes, édes könyörgés.

462. Hatalmas kagylógyűjteményem van, amit csak szétszórva tartok a világ tengerein.

463. Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörtek a heregörcsök. Ne járj úgy, mint a hörcsög, igyál inkább sört vagy fröccsöt, attól nem kapsz heregörcsöt!

464. Te disznó! Ha még egyszer meglátlak a lányom körül, szétlövöm azt a...

465. Uram! Ne lepődjön meg az Ön telefonját ért sérelmeken, mert az TÉNYLEG HÁNYÁS SZÍNŰ!

466. Ötre jövök szeretkezni. Ha késnék, kezdd el nélkülem!

467. Asztaltól asztalig járok a magányosok klubjában. Idáig nem volt szerencsém, egyik alján sem volt rágógumi!

468. Mindennek ellent tudok állni, kivéve a kísértést!

469. A nap híre: Hiába teszik ki csizmáikat a gyerekek az ablakba. Az
ajándékozás elmarad, mert a Mikulás Coca-cola túladagolást kapott!

470. Ha az autód hülyeséggel menne, kézifékkel mennél a Himalájára!

471. Isten alkotá a földet, majd megpihent. Isten alkotá az embert, majd megpihent. Isten alkotá a nőt, és azóta se Istennek se embernek nincs pihenése.

472. Erotikus sms sorozatunk utolsó darabját látják. Kérjük, még ne menjenek el.

473. Olyan szomorú mindig egyedül lenni, valakit mindenütt hiába keresni. Valakit várni, aki nem jön többé, valakit titokban szeretni örökkön örökké.

474. Minek iszol és vezetsz, amikor szívhatsz és repülhetsz?

475. Hé! Soha ne higgy olyan élőlénynek, ami 5 napig vérzik, és mégse
pusztul el!

476. Vigyázz magadra, hiszen egyedül vagy! Mások többen vannak, őket könnyebb pótolni.

477. Segítenél nekem matekot tanulni? Látod, annyira nem értek a számokhoz, hogy most is betűk jelennek meg, pedig a számokat nyomkodom!

478. „"%!!§:_??( )= =/ ( %% (Ez egy telefonvírus! Ha 8 másodpercen belül nem küldöd tovább, zseblámpa lesz a telefonodból!)

479. Válasz: A rénszarvasból pörkölt lesz, a szánkót fizeti a Casco, jobbulást a bokádnak, a krampuszokat üsd le!

480. Panaszkodtam, hogy nincs cipőm, míg nem találkoztam olyannal, akinek nincs lába...

481. Engem nem lehet elképzelni, engem meg kell ismerni!

482. Minden nőben van valami szép. Van, akiben az, ha elfelejted!

483. Nem igaz a szőke nőkre, hogy az egyik fülükön be, a másikon ki, mert a hang légüres térben nem terjed!

484. Amit a nő súg szeretője fülébe, szélbe írott betű, rajz rohanó vizeken. Aki a nőben bízik, szelet szánt és tengerbe vet magot!

485. A tökéletes nő azzal is hazudik, ha nem hazudik.

486. Én vagyok a paramariboi pank prédikátor, a polgári pátosz parazitája, a prehostorikus panelpumpa, a pókerarcú páviánpingvin pingpongpata! Te ki vagy?

487. Életed büntetése a halál!!!

488. Otthon végezhető munkát keresek. Én mindenhez értő hajléktalan vagyok. Minden megoldás érdekel!

489. Ha elsőre nem megy... ennyit az ejtőernyőugrásról!

490. Az élet olyan, mint egy sms: rövid és tele van hibával!

491. Tévét nézzél, édes kincsem, reklám van, de műsor nincsen...

492. Elmentem vadkörtézni! SÜSÜ!

493. A SZERELEM TEMPLOMÁBAN EGY OSZLOPOT EMELTEM, MELYNEK AZ OLDALÁBA
A TE NEVEDET VÉSTEM...

494. VAN, AKI KÖNNYEN MEGKAPJA, AKIT SZERET. VAN AKI SZENVED, SÍR MÍG ÖVÉ LEHET. VAN, AKI KÖNNYEN TUD FELEDNI, ÉS VAN AKI MEGHAL, MERT NAGYON TUD SZERETNI. KINCS EZ A SZEM, PEDIG SOHA NEM NÉZ RÁM, KINCS EZ A KÉZ, PEDIG SOHA NEM ÉR HOZZÁM. KINCS EZ A SZÍV, PEDIG NEM ÉRTEM DOBOG, KINCS, HOGY ÉLSZ, MERT NÉLKÜLED SEMMI VAGYOK.

495. HA LESZÁLL AZ ÉJSZAKA LEPLE, S AZ ÉGEN 1000 ANNYI CSILLAG RAGYOG, GONDOLJ RÁM, MERT SZERETLEK, AKÁRMILYEN TÁVOL VAGYOK.

496. Hallgasd az esti szél dallamát, azt suttogja, hogy valaki nagyon imád. Egy lány ˛/ fiú szíve dobog. Ez a szív TÉGED ÖRÖKRE SZERETNI FOG!!!!!!!

497. Süvít a szél, és én boldog vagyok, szeretni mást soha nem fogok. Míg az égen csillag ragyog, Addig én a tiéd vagyok.

498. A végtelenbe nézve szinte nem

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

дешевое жилье в тайланде

(Stevensor, 2018.06.18 20:48)

дешевое жилье в тайланде [url=http://magical-place.ru/tailand/gde-otdoxnut-v-tailande-top-5-mest.html]дешевое жилье в тайланде[/url]

офисные стулья спб

(DavidCuppy, 2018.06.18 20:39)

офисные стулья спб [url=http://www.press-release.ru/branches/forest/kak-vybrat-stul-dlya-raboty-v-ofise/]офисные стулья спб[/url]

служба дезинсекция клопов в спб

(Alfredrip, 2018.06.18 14:02)

В современном мире не всем и не всегда бывает комфортно. Они имеют разное происхождение. Одной из причин дискомфорта являются насекомые и вредители. Этими проблемами могут быть и комары и клещи и тараканы и много кто еще. С каждым из этих видов нужно бороться, в любом случае такое соседство не приносит ничего хорошего.
Одной из серьезных проблем можно считать грызунов. Такие небольшие обитатели несут много неприятностей и сулят даже проблемы со здоровьем. Не менее опасно появления различных грибков в помещении.
Все вышеперечисленное у большинства людей вызывает отвращение. А борьба с ними может превратиться в настоящую муку, особенно, если вы производите данные мероприятия самостоятельно.
Сегодня существует огромное количество способов, как провести уничтожение насекомых, грызунов и эффективно бороться с плесенью. Наряду с этим огромное количество компаний предлагают свои услуги по борьбе с ними, но как выбрать качественного поставщика такого рода услуг? В этом поможет «КлопСервис». Здесь все посвящено борьбе со многими видами грызунов и насекомых и дезинфекции. Также вы сможете просмотреть, что такое дезинсекция, кто может ее провести и какие есть особенности. Также здесь раскрывается такое понятие как – дератизация.
Главная черта такого портала в том, что здесь предоставляются услуги по уничтожению непрошеных гостей и явлений согласно санитарным требованиям, в строгом следовании с законодательством.
Приходя на портал [url=https://klopservice.ru/]https://klopservice.ru/[/url], каждый найдет то что ему нужно, кто то информацию, а кто то исполнителя по уничтожению грызунов вредителей или насекомых.
Предоставление услуг на сайте можно найти по всей территории России.
Сайт очень прост в использовании, и разберется там даже делетант интернета. В категории «средства для насекомых» собраны те препараты, которые помогут избавиться от всех тех, кто, имея небольшие размеры может очень сильно портить жизнь. К примеру, клопы и клещи практически не заметны, но могут переносить различные заболевания и доставлять множество неудобств.
Выбирайте именно «КлопСервис». Среди множества преимуществ хочется обратить внимание на гарантийные обязательства. В обязательном порядке составляется договор, одним из условий которого является гарантия от 2 до 6 месяцев.
Еще одним плюсом является скорость обслуживания. И это не просто слова. Для достижения этого разработана хорошая система офисов, что позволяет осуществлять оперативный выезд в любую точку.
При обработке помещений используются исключительно безопасные препараты, а также современное оборудование, которое минимизирует воздействие на человека. Вы можете не переживать, что после обработки у вас или у кого-то другого возникнет аллергическая реакция, другие неприятные ощущения. Нужно следовать рекомендациям мастера и все пройдет на высшем уровне.
На портале вы всегда можете ознакомиться с оборудованием которое используется в работе, узнать его характеристики а также приобрести по умеренным ценам.
Большое количество полезной информации можно найти в категории статьи. Вы сможете разобраться не только с тем, как вывести вшей и гнид, но и понять откуда они берутся, как от них защитится. А, может, вы хотите самостоятельно вывести клопов? Читайте и делайте свою жизнь лучше.
В правом углу размещены видеоролики, из которых можно узнать о процессе обработки различных помещений и участков.
Также есть множество советов по подготовке помещения к обработке. Это отдельный раздел на сайте, что вовсе не случайно, ведь от качественной работы зависит и дальнейший результат. Не ленитесь и проведите влажную уборку, следуйте советам, которые вам будет давать во время оформления заказа менеджер.
На портале есть все необходимые контакты, как для уточнения какой бы то ни было информации, так и для осуществления покупок и заказов.
Перейти на сайт [url=https://klopservice.ru]профессиональная дезинсекция клопов в красноярске[/url]

СтраховоеКидалово.РФ

(MichaelPethy, 2018.06.18 13:16)

СтраховоеКидалово.РФ [url=http://xn--80aafbifvpmxbgbpoq7c.xn--p1ai/]СтраховоеКидалово.РФ[/url]

покупать картинный ремень

(Tylerclawl, 2018.06.18 02:00)

Такой популярный в последнее век аксессуар, только ремень, – неотъемлемый элемент гардероба, причем, вдруг женского, беспричинно и мужского. Ремни уже давно перестали выполнять только практичную занятие, то поглощать, поддерживать брюки: теперь сей аксессуар несет и эстетическую нагрузку и, более того, помогает представителям сильного и слабого пола создать законченный образ.
В этом разделе нашего интернет-магазина сумок и аксессуаров SumkaVip данные изделия представлены в широком ценовом диапазоне. Многообразие предлагаемых моделей позволит подобрать аксессуары точно к одежде в классическом стиле, беспричинно и под джинсы. Качество первых – небольшая ширина и строгая, без излишеств, пряжка. Вторые отличаются разнообразным декором, экстравагантностью и широким использованием дополнительных деталей.
Покупая [url=http://china-yw-ceramics.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=646051]ремень чтобы джинсов[/url] из натуральной кожи, представителям сильной половины следует учитывать последние модные тенденции и руководствоваться собственным вкусом. По словам дизайнеров, выбирая кожаное препарат чтобы мужского костюма, лучше отдать важность строгим и не чрезмерно броским моделям, ведь в данном случае ремень является второстепенным элементом гардероба. В гардеробе каждого мужчины должно лежать порядком классических ремней и столько же – предназначенных для более свободного стиля в одежде.

Помогите с вопросом!

(NellytoizE, 2018.06.17 09:55)

1xbet зеркало сайта полная, ищите тут
[url="http://zerkalo1x.site/"]http://zerkalo1x.site/[/url]

Biggest girth in porn or Fucking videos my stocking tube rude

(RaleighApoli, 2018.06.17 01:42)

Teen court offenses teen

Big black cock gets lucky when he comes across a willing white gay man with muscles looking for black cock. Ever since she was discovered in a small town from the Czech Republic this babe has made it to almost every magazine layout. These indications point to functional disorders of the heart, throat and excretory system.
[url=http://medikinform.ru/couple/outdoor-sex-couples-video.html]Outdoor sex couples video[/url]

I cum so fast

Hotel Fuck With Fuck Buddy. Thief In a village in a faraway land, there lived a couple whose ages were very far apart. Fit body but she needs a big cock between her legs entering her honey pot.
[url=http://russzdrav.ru/hentai/topic-185.html]One piece hentai video clips[/url]

Private photo of wives

Sara Stone Pool Tease Indoor Pov. Asian brutal anal dildo. The participants add to the entertainment by telling one another stories.
[url=http://desteemen.xyz/other/small-girls-taking-big-cock.html]Small girls taking big cock[/url]

Interacial gang big tits

Lesbians eat eachother out and play with strapon xcamvidz. Those hairstyles were on the following form, the sides were neat and combed back using a plenty of gel or cream with some volume on the top. She turns away, but has to take another peek who can blame her as he slides into a pair of tight grey knit pants.
[url=http://bestofdiet.ru/babe/erotic-dvd-films-for-women.html]Erotic dvd films for women[/url]

Red head pussy videos

Black Tanny Self Suck With Cumshot. Chasity belts or other devices can be used to prevent any stimulation of the genitals, while other methods can involve direct stimulation and withdrawal of stimulation. The Creamed, Gaping Pussy Of Carey Riley.
[url=http://inmarriage.win/other/passed-out-mexican-wife-fucked.html]Passed out mexican wife fucked[/url]

Free vianey cruz videos

Related Site Men at Play. Legal Age Teenager tries ultimate slit. Mom and additionally dad nail the babysitter.
[url=http://comexbackers.win/group/real-college-threesome-vid.html]Real college threesome vid[/url]

Hidden video camera for free

Temari using the Wind Release Great Sickle Weasel Technique. Her anus became even tighter around my cock. Jynx Maze Lets A Guy Drill Her Pussy From Behind And Cum On Her Face.
[url=http://lovernment.xyz/group/topic-538.html]Full dvd orgy descargar[/url]

pharmacie online

(ArthurRime, 2018.06.16 21:45)

[b][url=https://bit.ly/2sD1GUE]pharmacie online[/url][/b][url=https://bit.ly/2sD1GUE][img]http://oi67.tinypic.com/673vj9.jpg[/img][/url]
https://bit.ly/2sD1GUEle cialis est il en vente libre aux usa
viagra pas cher paypal
levitra ou cialis generique
levitra prix avec ordonnance
achat cialis generique forum
achat de cialis sans ordonnance
cialis 5 mg walgreens
acheter tadalafil sans ordonnance
sildenafil generique posologie
acheter cialis 5mg
ou acheter le kamagra
sildenafil en vente libre
cialis pharmacie prix
pilule viagra wiki
sildenafil 100 mg orion hinta
boutique en ligne cialis
ou acheter du kamagra a paris
ou commander dapoxetine
comment acheter du vrai viagra
prix boite cialis pharmacie
sildenafil vente libre
acheter de viagra
sildenafil 50 mg effet secondaire
cialis 5 mg suficiente

Fifa world cup group stages

(MarlenApoli, 2018.06.16 02:03)

World cup 2018 poster amazon Fifa world cup fantasy football 2018 World cup live streaming reddit Fifa world cup live streaming channels World cup 2018 fixtures printable Morocco vs iran tickets Portugal u21 vs spain u21 predictions Fifa world cup 2018 song download Germany world cup team news Fifa world cup 2018 qualifying standings Fifa world cup 2018 fixtures excel Russia 2018 world cup stadiums video World cup 2018 live video Fifa world cup 2018 argentina news Egypt vs uruguay soccer

World cup news now 2018 [url=http://copipe.info/world-cup-games-live-online.php]world cup games live online[/url] World cup bracket printable pdf [url=http://copipe.info/fifa-world-cup-2018-teams-ranking.php]fifa world cup 2018 teams ranking[/url] Portugal vs spain world cup prediction [url=http://copipe.info/calendario-world-cup-russia-2018.php]calendario world cup russia 2018[/url] Fifa world cup 2018 live channels [url=http://copipe.info/world-cup-draw-watch-usa.php]world cup draw watch usa[/url] Egypt vs uruguay soccerway [url=http://copipe.info/livestream-russia-vs-saudi-arabia-soccer.php]livestream russia vs saudi arabia soccer[/url]

World cup 2018 final tickets price Fifa world cup 2018 groups matches Fifa world cup 2018 schedule tv World cup 2018 european qualifiers predictions World cup 2018 usa tv World cup 2018 russia fixtures download World cup 2018 draw live tv Watch world cup in 4k Livestream egypt vs uruguay 2018 Portugal versus spain travel

Livestream russia vs saudi arabia fifa [url=http://copipe.info/world-cup-bracket-espn.php]world cup bracket espn[/url] World cup 2018 draw pacific time [url=http://copipe.info/portugal-u19-vs-spain-u19-prediction.php]portugal u19 vs spain u19 prediction[/url] World cup news [url=http://copipe.info/world-cup-2018-tickets.php]world cup 2018 tickets[/url] World cup 2018 live score result [url=http://copipe.info/morocco-vs-iran-prediction.php]morocco vs iran prediction[/url] World cup live stream 2018 [url=http://copipe.info/watch-world-cup-online-usa.php]watch world cup online usa[/url]

Morocco vs iran soccerway World cup 2018 schedule poster pdf Fifa world cup 2018 song lyrics Watch fifa world cup draw online T20 world cup 2018 schedule download

кофе-брейк москва

(JeffreyBop, 2018.06.15 20:37)

Кофе давнымдавно стал не простой напитком, а поводом ради неформального общения. В полной мере этим воспользовались организаторы разнообразных семинаров, конференций, тренингов, а также корпоративных совещаний и мозговых штурмов. Они предложили ломать мероприятия короткими перерывами, которые получили название кофе-брейк. Помаленьку сформировались определённые правила, традиции и кисть таких перерывов. Который такое кофе-брейк, который должна быть правильная организация кофе-брейка и каково традиционное список для него?
Перейти на сайт [url=https://www.bufetout.ru/catering/furshet/]фуршет на заказ с доставкой[/url]

pharmacie en ligne

(Thomasot, 2018.06.15 18:06)

[b][url=https://bit.ly/2Jcmk50]pharmacie en ligne[/url][/b][url=https://bit.ly/2Jcmk50][img]http://oi64.tinypic.com/xm8uuf.jpg[/img][/url]https://bit.ly/2Jcmk50
cialis pas cher france
ou acheter pilule cialis
cialis 20mg moins cher
viagra est il vente libre pharmacie france
quel est le prix du cialis 20 mg
viagra en belgique sans ordonnance
achat viagra paiement cheque
viagra generique achat
levitra pharmacie place monge
sildenafil 50 mg valor
cialis prix en pharmacie paris
achat cialis generique suisse
kamagra oral jelly en pharmacie
generique cialis.org
generique pour le viagra
peut ton acheter cialis sans ordonnance
site fiable pour commander cialis
viagra online australia
kamagra oral jelly kokemuksia
acheter cialis 20 mg
cialis 5 mg utilisation
a quand le generique du viagra en france
trouver du viagra sur internet
ou trouver du bon viagra
viagra pharmacie italie
acheter cialis soft

Самокат детский

(Clintonmap, 2018.06.14 13:07)

Наш наивный интернет-магазин предлагает просторный прибор товаров чтобы Ваших малышей. Это коляски, манежи, детские кроватки, автокресла, самые популярные игрушки, платье чтобы новорождённых.

Так же в нашем магазине Вы можете покупать наивный трехколесный велосипед с родительской ручкой и без нее, самокат, санки для зимних развлечений, ходунки, стульчик чтобы кормления, прыгунки, матрасы на кроватки, постельное бельё, одежду чтобы новорожденного и многое другое.

У нас дозволено приобрести не только крупные товары, только и необходимые повседневные мелочи, которые очень необходимы как крохе, так и родителям. Ванночки, детские горшки, обстановка чтобы купания, конверты для выписку, крестильные наборы, развивающие коврики и др. полезные приспособления и игрушки.
Перейти [url=https://donkarapuz.com/category/samokaty/]Самокат детский[/url]

проект беседки с барбекю

(Patrickhom, 2018.06.14 02:54)

проект беседки с барбекю [url=https://nasha-besedka.ru/barbekyu-i-mangaly/97-proekty-besedok-s-mangalom]проект беседки с барбекю[/url]

от кашля детям до года

(Tomasbew, 2018.06.14 02:38)

от кашля детям до года [url=https://kashel.su/lechenie/grudnichka/ot-kashlya-detyam-do-goda-292]от кашля детям до года[/url]

завивка ресниц цена

(Bradleyhoirm, 2018.06.14 00:26)

завивка ресниц цена [url=http://marrietta.ru/post431094343/]завивка ресниц цена[/url]

вертикальные батареи

(Marcushoary, 2018.06.12 17:25)

высокие радиатроы [url=http://arbonia.net/trubchatye-radiatory/vertikalnye-radiatory-arbonia/]вертикальные батареи[/url]

вертикальные

(Marcushoary, 2018.06.09 21:20)

высокие радиатроы [url=http://arbonia.net/trubchatye-radiatory/vertikalnye-radiatory-arbonia/]http://arbonia.net/trubchatye-radiatory/vertikalnye-radiatory-arbonia/[/url]

IT курсы

(MarioZoots, 2018.06.09 20:15)

программирование [url=http://tv-express.ru/gde-vyuchitsya-na-it-specialista.dhtm]http://tv-express.ru/gde-vyuchitsya-na-it-specialista.dhtm[/url]

стоимость колоноскопии

(JamesSew, 2018.06.09 19:54)

гинекология [url=http://komionline.ru/news/1809]https://komionline.ru/news/1809[/url]

98

(JoshuaDek, 2018.06.09 10:36)

http://viagrawithoutdoctorprescr.today/#5310 -


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Következő »