Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jellemrajz a pizsamán

Öltözködésünk sok mindent elárul rólunk. Még az is, hogy mit viselünk a hálószobában. Nézzük, mi állapítható meg rólunk hálóruhánk alapján.

A FÉRFI

Pizsama:
Egyenes, nyílt, egyszerű emberre vall. Ha elkötelezte magát, kapcsolata a sírig tart. Állhatatos, szeret dolgozni, és élvezi a természetben űzhető sportokat.
Boxer vagy egyéb alsó:
Odafigyel a részletekre, rend van az életében. Melegszívű, barátságos, figyelmes. Nem felejti el a születésnapokat, és az egyéb fontos dátumokat.
Hosszú szárú alsó:
Gyakorlatias, magabiztos. Nem érdekli a divat. Mindig a feladatra koncentrál, és addig nem áll neki az újabbnak, míg az elkezdettet tökéletesen be nem fejezte. Ha rátalált a stílusára, ahhoz ragaszkodik egy életen át.
Póló:
Otthonülő típus. Nem ájul el a pénztől, az anyagi javaktól. Kiforrott, munkaszerető, nehezen gurul méregbe.
Meztelen:
Kreatív és hirtelen természetű. Magabiztos, mindig eléri célját. Munkájában rendszeresen új ötletekkel áll elő, azonnal megérti a problémát és megtalálja a megfelelő megoldást.

A NŐ

Baby doll vagy hálóing:
Érzéki, romantikus alkat, mindig törekszik az izgató dolgokra. A külseje nagyon fontos számára. Sokat ad a tisztaságra, a rendre, a rendezett megjelenése. Soha nem hanyagolja el körmeit.
Flanel vagy egyéb meleg kelméből készült pizsama:
Melegszívű, másokkal törődő személyiség. Mindig mosolyog, vigasztalja a szomorkodókat. Szereti a természetes dolgokat és a természetet. Szívesen kempingezik, túrázik.
Kombidressz, trikó vagy vállas ing:
Nagyon nőies. Szereti, ha simogatják, becézik. Kifejezetten élvezi a kényeztetést, elvárja, hogy gyertyafényes vacsorákon udvaroljanak neki.
Gyerekes pizsama :
A melegséget, kényelmet becsüli legtöbbre. Erős, biztonságos kapcsolatra vágyik. Megbízható és szorgalmas a munkában, a szórakozásban, ám soha nem kezdeményez.
Póló:
Nagylelkű és melegszívű, könnyen barátkozik. Játékos a kapcsolataiban. Az emberek megbíznak benne. Alapvetően azért, mert becsületes.
Meztelen:
Érzéki, mesterkéletlen. Szereti a kihívásokat. Megbízik másokban és mindig nyitott.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.